10. TEDxNKPPBjelovar konferencija

Objavljeno:
10. TEDxNKPPBjelovar konferencija

petak, 8. rujna 2023. u 18 sati / STUDIJSKI ODJEL (Trg Eugena Kvaternika 11/2)

GOVORNICI:

Baiba Krumina pomaže pojedincima, timovima i njihovim vođama da postanu obazriviji te da žive sretnije i manje stresne poslovne živote. Kvalifikaciju mindfulness trenerice  stekla je u UCSD Mindfulness Centru u SAD-u, a iskustvo u korporativnim financijama čini ju jedinstveno kvalificiranom trenericom mindfulnessa za raznolike organizacije. Možete li koristiti mindfulness, odnsno tehniku usredotočene svjesnosti kako biste oblikovali svoj mozak te postali sretniji? Baiba Krumina otkrit će nam  što ju je desetogodišnje iskustvo meditacije naučilo o treniranju uma za postizanje smirenosti, radosti i blagostanja.

*govor će biti održan na engleskom jeziku

Đuro Gavran  filmski je redatelj i suosnivač producentske kuće Pipser. Režirao je više od 30 dokumentaraca među kojima su nagrađivani dokumentarni film „Jedna od nas“ i dokumentarna serija „Dobra ekonomija“. U ovom govoru saznajte kako ga je pismo razredne kolegice, 15 godina nakon završetka srednje škole, potaknulo da napravi  dokumentarni film, a proces rada na filmu motivirao da pokrene edukativnu kampanju o seksualnom nasilju nad djecom.

Ela Naranđa ima preko sedam godina iskustva u digitalnom marketingu, predavačica je u CUK-u Bjelovar i vlasnica obrta za digitalni marketing elaOrange. U slobodno vrijeme bavi se pčelarstvom.

U današnjem digitalnom dobu mogućnosti besplatne online prodaje pružaju nevjerojatne šanse malim poljoprivrednicima da prošire svoje poslovanje i dosegnu globalno tržište.

Ela će ovim govorom pružiti praktične savjete i inspiraciju malim poljoprivrednicima (i svima drugima!) kako uspješno prodati svoje proizvode online, iskoristiti moć digitalne tehnologije i kreativnih strategija, bez potrebe za značajnim financijskim ulaganjima. 

Dijana Hodalić profesorica je ruskog jezika i fonetike, danas vlasnica Studija za komunikaciju slušanje, glas i govor Difon d.o.o. Dijana će nam ispričati zašto je važno znati kako sastaviti govor, kako privući publiku, argumentirano iznijeti svoju ideju, smanjiti tremu pred javni nastup, kako slušati, argumentirano se obraniti od verbalnih napada, učiniti glas i govor ugodnima i uvjeravajućima.

Irma Unušić bavi se edukativnim, koreografskim, izvođačkim i producentskim radom u području suvremenog plesa. Polazeći prvenstveno od svog osobnog iskustva plesna umjetnica Irma Unušić dočarat će nam sasvim drugačiju kazališnu predstavu. Predstavu u kojoj možeš dodirnuti, u kojoj se možeš kretati, pomirisati, osluškivati i osjećati sigurno jer ti je dopušteno biti ono što jesi i doživljavati kako želiš. Bez očekivanja i predrasuda. Kazalište koje dopušta da osjetiš svoj unutarnji ples i pokrene te. 

Što je kazalište danas?

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj