Multimedijska zbirka

Multimedijska zbirka

Multimedijsku zbirku čini zvučna, audiovizualna i elektronička građa na različitim medijima: zvučna građa (CD, audiokasete), videomediji (DVD, VHS) te računalni mediji (CD-ROM, DVD-ROM). Sav fond namijenjen je posudbi.

    Multimedijska zbirka – lokacije: 

    Dječji odjel
    Odjel za odrasle
    Studijski odjel

Na Studijskom odjelu Knjižnice nalazi se dio Zbirke koji obuhvaća audiovizualnu i elektroničku građu dostupnu za posudbu, te stručnu literaturu vezanu za film i glazbu koja se može koristiti u prostoru Knjižnice. Zbirka sadrži edukativne CD-ROM-ove, tečajeve za učenje stranih jezika na različitim medijima te CD-e, audiokasete i vinilne ploče klasične i popularne glazbe koja se može posuđivati ili preslušavati. Glazbena građa pokriva najrazličitije glazbene žanrove domaćih i stranih autora.

U prostoru Odjela za odrasle nalazi se dio Zbirke koji je u posvećen sedmoj umjetnosti – filmu. Taj fond obuhvaća igrane i dokumentarne filmove te snimke značajnih i popularnih koncerata stranih i hrvatskih autora na DVD-ima. 

U prostoru Dječjeg odjela nalazi se dio Zbirke koji je namijenjen djeci i mladima, a obuhvaća elektroničku građu (e-enciklopedije, e-priručnici i računalne igre), igrane, obrazovne, dokumentarne i animirane filmove na videokasetama i DVD-ima, te pjesme i priče na CD-ima.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj