Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti.
Od mlijeka do sira
Objavljeno:
![](https://knjiznica-bjelovar.hr/wp-content/uploads/2024/05/1705572620527-714x1024.jpg)
Naslov: Od mlijeka do sira
Autor: Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Nakladnik: Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Od mlijeka do sira
Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Obavijesti
15. srpnja 2024. I Svjetski dan vještina mladih (ciljevi 4 i 8)
15. srpnja 2024.
Poziv za literarni natječaj „Zagrli Zemlju pričom“
2. srpnja 2024.
Totalna rasprodaja otpisane građe
1. srpnja 2024.