Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti.
Od mlijeka do sira
Objavljeno:
Naslov: Od mlijeka do sira
Autor: Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Nakladnik: Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Od mlijeka do sira
Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Obavijesti
Održano putpopisno predavanje Patricije Lacković
27. kolovoza 2024.
Aktivacija neaktivnih osoba na tržištu rada
13. kolovoza 2024.
Izložba „Kuc, kuc, ovdje Tiflološki muzej“
9. kolovoza 2024.
Natječaj za radno mjesto knjižničar/ka informator/ica (zamjena)
24. srpnja 2024.