Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti.
Od mlijeka do sira
Objavljeno:
Naslov: Od mlijeka do sira
Autor: Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Nakladnik: Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Od mlijeka do sira
Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Obavijesti
Radno vrijeme za blagdane
19. prosinca 2024.
Svečano dodijeljena Nagrada “Željko Sabol”
2. prosinca 2024.
Obavijest o prijamu u radni odnos
27. studenoga 2024.
25. studenoga I Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama (cilj 5)
25. studenoga 2024.