Tessa Afshar – Mjesto tišine

Objavljeno:
Tessa Afshar – Mjesto tišine

Simptomi: Kombinacija duhovnog, ljubavnog i povijesnog štiva je ono što vas privlači? Zanima vas kako je jedna autorica još jedanput svevremensku i na svaki način nadahnjujuću priču o Kristu ispričala na svoj način?

Terapija: Prije nego što je srela Krista i krišom „ukrala“ ozdravljenje dotičući rub njegove haljine, mlada djevojka Eliana bila je shrvana krivnjom. Njezin je mali brat smrtno stradao dok ga je ona čuvala i Eliana otada neprestano nastoji zaslužiti oproštenje marljivo radeći za očevu trgovinu tkaninama i skrbeći se za obitelj. Nakon još jedne velike obiteljske nesreće Eliana postaje jedina odgovorna za obiteljski posao i tada svojim talentom postiže golem uspjeh u poslu, ali nikada i oproštenje za kojim čezne… Njezin se svijet urušava, a ona raskida zaruke s muškarcem kojega voli svim srcem… I tada nastupa neobična bolest koja će Elianu izolirati od svih ljudi i ostaviti je bez ičega i ikoga svoga.

Nijedan joj liječnik ne može pomoći. Njezinim poteškoćama nema kraja. Tada, kada je nestalo svake nade, počele su kružiti glasine o čovjeku koji samim dodirom ozdravlja bolesnike. Nakon toliko godina trpljenja i razočaranja, je li moguće da jedan čovjek može zaliječiti rane njezina tijela… i duše?

Tessa Afshar jedna je od najomiljenijih suvremenih autorica popularne književnosti i zvijezda inspirativne literature. Čitatelje je osvojila već svojim prvim romanom Biser u pijesku te je proglašena „novim autorom godine“ pod pokroviteljstvom magazina Family Fiction, a velik je uspjeh postigla i romanom Polje milosti koji je nominiran za Grace Award. Oba ta romana objavljena su u Verbumovu izdanju u biblioteci Populus naišavši na odličan prijam hrvatske publike. Aktualni roman Mjesto tišine dobitnik je nagrade INSPY za najbolje vjerski nadahnuto književno djelo i finalist je RT Book Reviewsa za najinspirativniji ljubavni roman.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj