Melanie Raabe – Istina

Objavljeno:
Melanie Raabe – Istina

Simptomi: Psihotrileri su vam omiljeni žanr? Što učiniti i kako se snaći u situaciji za koju je jedino vama jasno da nije normalna?

Terapija: Prije sedam godina Philipp Petersen, mlad i uspješan poslovni čovjek, netragom je nestao za vrijeme službenoga puta u Južnoj Americi. Otada njegova žena Sarah sama odgaja njihova malenoga sina. No jednoga dana, kao iz vedra neba, stiže vijest da je Philipp živ. Povratak navodne žrtve otmice izaziva neviđenu pozornost medija, ali Sarini su osjećaji podijeljeni. Prebrodila je teška vremena i nekako uspjela izgraditi novi život. Pomisao na susret s mužem ispunjava je istodobno srećom i tjeskobom, ali nije spremna na ono što će uslijediti: muškarac koji izlazi iz zrakoplova nije njezin muž nego stranac. Da stvar bude gora, čini se da je jedino njoj to jasno. Zlokobni stranac ulazi u Sarin dom i pretvara joj život u noćnu moru…

Melanie Raabe mlada je njemačka književnica. U Bochumu je studirala medijske znanosti i književnost, a sada živi u Kӧlnu. Piše blog s intervjuima (www.biographilia.com), a za svoje pisanje dobila je nekoliko nagrada. Njezin prvijenac Slučaj oduševio je podjednako kritiku (Stuttgarter Krimipreis za najbolji debitantski triler) i čitatelje, a novim, hipnotizirajućim romanom Istina potvrdila je svoju spisateljsku originalnost i talent.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj