Barbara Wood – Sanjanje

Objavljeno:
Barbara Wood – Sanjanje

Simptomi: Rado biste pročitali nešto lagano i opuštajuće? Daleka i topla Australija vas je oduvijek privlačila svojom egzotikom?

sanjanjeTerapija: Nakon majčine iznenadne smrti, Joanna Drury napušta Indiju i brodom odlazi u Melbourne zatražiti nasljedstvo nad tajanstvenom zemljom Karra Karra i pronaći odgovore na misterije iz obiteljske prošlosti. Čim stupi na australsko kopno, Joanna se poveže s izgubljenim dječakom koji je odvodi do fascinantnog Hugha Westbrooka. Sklapaju dogovor da će se ona brinuti o dječaku, a on će njoj za uzvrat pomoći da pronađe svoje naslijeđe. Ubrzo između njih dvoje plane ljubav, no Joannina sreća pomućena je čudnim noćnim morama, istima kakve su progonile i njenu majku. Hoće li uspjeti odgonetnuti tragične događaje koji su obilježili sudbinu njene obitelji i prekinuti zlu kob?

Barbara Wood autorica je 23 priznata romana uključujući i Green City in the Sun, Virgins of Paradise i The Blessing Stone. Njezini bestseleri prepuni misterija i egzotike osvojili su čitatelje diljem svijeta, posebno one koji vole predivan, nepripitomljeni australski krajolik.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj