Otvorenje izložbe “Okom glazbenika” Slavena Bandura

Otvorenje izložbe “Okom glazbenika” Slavena Bandura

Imamo iznimno zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje izložbe pod nazivom “Okom glazbenika” autora Slavena Bandura. Ova jedinstvena izložba donosi spoj glazbe i fotografije kroz objektiv talentiranog bjelovarskog glazbenika. Izložbu donosimo u sklopu projekta Grad i njegovi ljudi kojim predstavljamo zavičajne umjetnike koji se bave raznolikim kreativnim radom – slikarstvom, fotografijom, stripom, književnošću…

Slaven Bandur, rođen 1970. godine, bjelovarski je glazbenik čija je strast za fotografijom procvjetala kada je 2017. dobio svoj prvi fotoaparat, Nikon D3300. Od tada, on neumorno bilježi svaki trenutak koji ga nadahne, noseći svoju kameru sa sobom na putovanjima, zajedno s gitarom. Bandur se drži Tolkienove rečenice “glazba je bila prije stvari, u stvarima je i bit će poslije stvari“, a inspiraciju pronalazi u prirodi, urbanom okruženju i ljudima. Njegove fotografije redovito krase njegov Facebook profil, Instagram te stranice poput 500pix i Guru Shots.

Ova izložba nudi jedinstvenu priliku da se uronite u svijet fotografija kroz objektiv umjetnika koji dijeli svoju strast za glazbom i fotografijom.

Pozivamo vas da nam se pridružite na otvorenju izložbe 16. veljače u 18 sati i da zajedno proslavimo ovu jedinstvenu kombinaciju glazbe i fotografije koja će sigurno ostaviti nezaboravan dojam na sve posjetitelje.

Izložba će biti otvorena za javnost od 15. veljače do 15. ožujka te će se moći pogledati u prizemlju, na prvom i drugom katu Knjižnice.

16. veljače, 2024.
18:00
STUDIJSKI ODJEL - Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 11, 43000, Bjelovar
16. veljače, 2024.
18:00
STUDIJSKI ODJEL - Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 11, 43000, Bjelovar
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj