Posjet Valenciji u sklopu Erasmus+ projekta

Objavljeno:
Posjet Valenciji u sklopu Erasmus+ projekta

Nakon boravka u Španjolskoj u sklopu Erasmus+ projekta, Lucija i Ana vratile su se iz Valencije sa Shipconovim “Train the Tranier ” certifikatom i s pregršt novih znanja i informacija.

“Train the trainer” je masterclass tečaj za trenere, učitelje, voditelje obuke, osoblje za ljudske resurse i stručnjake zadužene za razvoj kompetencija osoblja kao sastavnog dijela ukupne strategije razvoja poslovanja.

Pokriva niz tema ključnih za uspješno vođenje tečaja – od pisanja strukturiranog tečaja do pregleda učinkovitih vještina. U trening je uključeno i mnogo vježbi javnog govorenja s naglaskom na važnost govora tijela i projekcije glasa.

Između ostalog, tečaj se bavi i prednostima i nedostacima obuke u učionicama u odnosu na individualni „jedan na jedan“ trening te budućim trenerima/predavačima nudi niz alata za osiguravanje angažirane i aktivne publike. Polaznici tečaja uče o vještinama potrebnim za rješavanje problematičnih situacija i/ili konflikta s polaznicima. Idealan je ne samo za one koji žele unaprijediti svoje vještine, već i za one koji žele naučiti nešto više o razvoju, organizaciji i vođenju programa osposobljavanja, kao i za one koji su uključeni u provedbu politike osposobljavanja i poboljšanje razine kompetencija osoblja.

Ovaj je 5-dnevni tečaj financiran je iz programa Erasmus+ KA1 (mobilnost osoblja).

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj