Predstavljanje knjige “Kako sam autostopom stigao do Ginisa”

Objavljeno:
Predstavljanje knjige “Kako sam autostopom stigao do Ginisa”

Bjelovarsko kulturno ljeto u Knjižnici započinjemo s predstavljanje knjige Kako sam autostipom stigao do Ginisa autora Dragana Aranđelovića – Arčija. Razgovor s autorom vodit će Vojislav Kranželić.

Pridružite nam se u ovoj glazbenoj i putopisnoj odiseji u četvrtak 23. lipnja 2022. u 19 sati na Studijski odjelu Knjižnice (2. kat).

Dragan Aranđelović – Arči je strastveni putnik i veliki glazbeni poznavatelj. Kao novinar Arči je bio važan kroničar vremena, unutar zadnjih 50 godina, a i danas je sudionik i inicijator mnogih društvenih događaja. Široj javnosti poznat je i kao vlasnik najpopularnije glazbene kuće u Nišu – “Happy house” koju je vodio punih 28 godina. 

 

Ove putopisne priče plod su pedesetogodišnjeg hobija zvanog AUTOSTOP  i pređenih hiljade i hiljade kilometara zahvaljujući dobrom srcu i dobroj duši – dobrih ljudi, koji su na podignuti palac zaustavljali svoje vozilo i primali putnika namernika. Neke detalje tih vožnji sam beležio, neke urezivao u memoriju, a neke, iskreno rečeno, i pomalo zaboravljao. 

Dragan Aranđelović – Arči 

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj