Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti.
Od mlijeka do sira
Objavljeno:

Naslov: Od mlijeka do sira
Autor: Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Nakladnik: Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Marija Barbieri
Hrvatske zvijezde svjetskih opernih pozornica
Zagreb : Umjetnička organizacija Metropolis : Kulturni klub, 2024.
Odilon-Gbenoukpo Singbo
Poraz ljudskosti: crkveni nauk u epohi nuklearnog oružja
Zagreb: Kršćanska sadašnjost: Hrvatsko katoličko sveučilište, 2023.
Kristijan Šimunić
Pobjeda : kako sam autoimunu bolest doveo u dugotrajnu remisiju
Zagreb : Naklada Ljevak, 2025.
Obavijesti
Mjesec hrvatske knjige 2025.
10. listopada 2025.
Novi Kućni red
7. listopada 2025.
6. STRUČNI SKUP – IZGRADNJA ZBIRKI
22. rujna 2025.