Dungeons & Dragons

Objavljeno:

Zaigrajte RPG-igru Dungeons & Dragons u Knjižnici!

Ovo je stolna društvena igra koja igrače uvodi u fantastični svijet temeljen na knjigama J. R. R. Tolkiena, Fritza Leibera, Jacka Vancea, Roberta E. Howarda i sličnih autora. Ideja igre je omogućiti ljubiteljima fantasyja igranje likova s kojima mogu doživljavati avanture u zamišljenom svijetu. Svakom je igraču dodijeljen jedan određeni lik junaka te se igra zasniva na međusobnoj suradnji igrača, a ne na natjecanju.

Igrači i Dungeon Master (DM), odnosno voditelj igre, zajednički stvaraju jedinstvenu i neponovljivu priču, upuštajući se u zamišljenu pustolovinu. Potrebna  je zajednička suradnja, mašta, domišljatost i snalažljivost. Kao u svakoj društvenoj igri, i u ovoj postoje pravila igranja koja objavljuje tvrtka Wizards of the Coast u obliku knjiga koje služe kao vodič kroz igranje (Player’s Handbook, Dungeon Master’s Guide i Monster Manual).

Možete i vi postati dio naše hrabre družine i ne dajte se obeshrabriti jer mi smo raznolika skupina, ali sve nas okuplja ljubavi prema RPG-u i fantasyju.

Kontakt: ">Lucija Miškić Barunić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 30. studenoga 2020. to 31. prosinca 2020..

  Preskoči na sadržaj