Dungeons & Dragons

Objavljeno:

Zaigrajte RPG-igru Dungeons & Dragons u Knjižnici!

Ovo je stolna društvena igra koja igrače uvodi u fantastični svijet temeljen na knjigama J. R. R. Tolkiena, Fritza Leibera, Jacka Vancea, Roberta E. Howarda i sličnih autora. Ideja igre je omogućiti ljubiteljima fantasyja igranje likova s kojima mogu doživljavati avanture u zamišljenom svijetu. Svakom je igraču dodijeljen jedan određeni lik junaka te se igra zasniva na međusobnoj suradnji igrača, a ne na natjecanju.

Igrači i Dungeon Master (DM), odnosno voditelj igre, zajednički stvaraju jedinstvenu i neponovljivu priču, upuštajući se u zamišljenu pustolovinu. Potrebna  je zajednička suradnja, mašta, domišljatost i snalažljivost. Kao u svakoj društvenoj igri, i u ovoj postoje pravila igranja koja objavljuje tvrtka Wizards of the Coast u obliku knjiga koje služe kao vodič kroz igranje (Player’s Handbook, Dungeon Master’s Guide i Monster Manual).

Možete i vi postati dio naše hrabre družine i ne dajte se obeshrabriti jer mi smo raznolika skupina, ali sve nas okuplja ljubavi prema RPG-u i fantasyju.

Kontakt: Lucija Miškić Barunić

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj