Zero waste radionica izrade sapuna i prirodne kozmetike

Objavljeno:
Zero waste radionica izrade sapuna i prirodne kozmetike

U petak smo, uz vodstvo Anamarije Prgomet iz Zero waste Croatia, naučili kako izraditi dezodorans, sapun i pastu za zube od prirodnih sastojaka i usput se dobro zabavili.

OPIS RADIONICE :

Život bez otpada je jednostavan i stremi ka minimalizmu. Tako je i u kupaonici. Naše dnevna njega tijela je vrlo jednostavna – samo nam treba vremena da se očistimo od toksina koje smo nagomilali u svojem sistemu. Tijekom ove radionice proći ćemo kroz sve što nam je potrebno za njegu tijela, a ne šteti niti nama, niti okolišu. Na radionici smo izrađivali jednostavnu kozmetiku i sapune od sastojaka koje inače imamo u svom domu.

PAR RIJEČI O PREDAVAČICI:

Anamariju Prgomet je veganstvo dovelo do minimalizma i života bez otpada. Strastvena skupljačica antikviteta, starih knjiga i šešira s buvljaka se zasitila svega što ju okružuje i shvatila da ne želi ignorirati činjenicu da se mali broj otpada reciklira. Stoga kreće živjeti bez otpada i pokreće inicijativu Zero waste Croatia s željom da inspirira svoju okolinu. Kroz inicijativu pokreće veselu čistku – akciju čišćenja javnih površina u gradu Zagrebu, Sharing is caring – platformu za razmjenu uporabnih predmeta, usluga i znanja rasprostranjenu po cijeloj Hrvatskoj, Život – prvi hrvatski zero waste veganski klupski caffe i ostvaruje suradnje sa srodnim udrugama u Hrvatskoj i regiji kroz predavanja, tribine, radionice i ekološke akcije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 3. prosinca 2020. to 3. siječnja 2021..

  Preskoči na sadržaj