Predstavljanje zbirke poezije “Budi tih za kavu uz stih” (ponedjeljak, 23.8.)

Objavljeno:
Predstavljanje zbirke poezije “Budi tih za kavu uz stih” (ponedjeljak, 23.8.)

U ponedjeljak, 23. kolovoza 2021. održat će se predstavljanje zbirke pjesama za odrasle Budi tih za kavu uz stih autorice Ivane Kudumija.

 

Ivana je rođena 1976. godine u Bjelovaru. Diplomirala je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a nakon toga je nekoliko godina radila u dječjim vrtićima na području Bjelovara i Koprivnice. Danas živi i radi u Zagrebu.

 

Svoj talent za dječju književnost otkrila je u periodu svojeg rada u dječjim vrtićima. Objavljene su joj pjesme Vrapčić i Pauk u dječjim časopisima Zvrkov prvi razred i Smib, a zbirku pjesama i priča za djecu Zemljo, laku noć objavljuje 2011. godine. Osim za djecu, piše i za odrasle. Zbirku poezije za odrasle Budi tih za kavu uz stih objavljuje 2020. godine.

Pjesnik Pejo Šimić u svojoj recenziji Ivanine zbirke kaže da ona “izgrađuje i marljivo brusi svoj prepoznatljiv pjesnički stih, obogaćen slikovitošću i dubinom osobnih proživljavanja, koji su dio jedne mozaične strukture, a to je ono što krasi njen stih.”

Predstavljanje zbirke poezije počinje u 19 sati u Boho parku. U slučaju kiše, susret će se održati u prostoru Studijskog odjela (Trg E. Kvaternika 11, 2. kat).

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj