Male Stvari u Krea(r)tivi!

Objavljeno:
Male Stvari u Krea(r)tivi!

Od 19. srpnja do 15. kolovoza 2023. godine, u sklopu programa Krea(r)tiva, predstavljamo vam izložbu radova Maje Kokan i Valentine Vedriš Sreću čine male stvari.

Male Stvari hrvatski su brend osnovan 2012. godine u Bjelovaru. Od samih početaka, dvije sestre, Maja Kokan i Valentina Vedriš imale su viziju izrade posebnih, unikatnih i personaliziranih dječjih proizvoda.

Danas, osnovu njihove proizvodnje čine uporabni predmeti za bebe i djecu, igračke i dekoracije za dječje sobe.

Svi proizvodi izrađeni su od certificiranih pamuka s antialergijskim punjenjem i potpuno su jedinstveni – od prve ideje, crteža i kroja do zadnjeg šava i uboda igle, ovi su proizvodi rezultat rada i mašte Maje i Valentine.

Većinu proizvodnog programa možete vidjeti na ovoj izložbi, a za više informacija i proizvoda slijedite Male Stvari na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu!

Izložbu možete pogledati u prizemlju i na prvom katu Knjižnice, a Male Stvari pronaći ćete u samom centru grada, u ulici Petra Zrinskog u blizini tržnice.

O autoricama

Maja Kokan, nakon završenog  Tekstilno-tehnološkog studija nastavila je raditi u obiteljskom poduzeću koje se s vremenom oblikovalo u malo carstvo prekrasnih stvari.

Valentina Vedriš, po struci teologinja i glazbenica, svoju ljubav i želju za umjetničkim izrazom nalazi u kreiranju igračaka i zajedno sa sestrom čini tim koji proizvodi stvarčice jedinstvene na našem tržištu.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj