Jednostavnom aplikacijom za mobilne uređaje Narodna knjižnica „Petar Preradović“ uvijek uz svoje korisnike

Objavljeno:
Jednostavnom aplikacijom za mobilne uređaje Narodna knjižnica „Petar Preradović“ uvijek uz svoje korisnike

Narodna knjižnica „Petar Preradović“ posljednjih godina sve više prilagođava svoje poslovanje novim tehnologijama i novim generacijama korisnika. Online uslugama i digitalizacijom fonda Knjižnica se želi približiti korisnicima i građanima grada Bjelovara kao ustanova koja uz svoje osnovno poslanje kao mjesto susreta, izvor znanja i sjedište pismenosti prati moderne trendove.

Kako bi olakšali i pojednostavili komunikaciju s korisnicima, uštedjeli im vrijeme i bili uvijek spremni odgovoriti na upite Knjižnica u svoje poslovanje uvodi aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje koju su razvili knjižničari iz koprivničke Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ pod nazivom mKnjižnica.

Aplikacija je namijenjena korisnicima Narodne knjižnice “Petar Preradović” Bjelovar i jednostavno se može preuzeti i instalirati sa Google Play-a i Apple Store-a upisivanjem pojma mknjižnica ili Knjižnica Bjelovar.  Pomoću aplikacije može se pretražiti e-katalog knjižnice, pregledati kalendar događanja u knjižnici, generirati korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu ili zatražiti literaturu za stručne radove. Unutar aplikacije nalazi se radno vrijeme knjižnice, odgovori na česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi knjižnice te poveznice na društvene mreže.

Google Play

Apple Store

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 28. studenoga 2020. to 28. prosinca 2020..

  Preskoči na sadržaj