Jednostavnom aplikacijom za mobilne uređaje Narodna knjižnica „Petar Preradović“ uvijek uz svoje korisnike

Objavljeno:
Jednostavnom aplikacijom za mobilne uređaje Narodna knjižnica „Petar Preradović“ uvijek uz svoje korisnike

Narodna knjižnica „Petar Preradović“ posljednjih godina sve više prilagođava svoje poslovanje novim tehnologijama i novim generacijama korisnika. Online uslugama i digitalizacijom fonda Knjižnica se želi približiti korisnicima i građanima grada Bjelovara kao ustanova koja uz svoje osnovno poslanje kao mjesto susreta, izvor znanja i sjedište pismenosti prati moderne trendove.

Kako bi olakšali i pojednostavili komunikaciju s korisnicima, uštedjeli im vrijeme i bili uvijek spremni odgovoriti na upite Knjižnica u svoje poslovanje uvodi aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje koju su razvili knjižničari iz koprivničke Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ pod nazivom mKnjižnica.

Aplikacija je namijenjena korisnicima Narodne knjižnice “Petar Preradović” Bjelovar i jednostavno se može preuzeti i instalirati sa Google Play-a i Apple Store-a upisivanjem pojma mknjižnica ili Knjižnica Bjelovar.  Pomoću aplikacije može se pretražiti e-katalog knjižnice, pregledati kalendar događanja u knjižnici, generirati korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu ili zatražiti literaturu za stručne radove. Unutar aplikacije nalazi se radno vrijeme knjižnice, odgovori na česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi knjižnice te poveznice na društvene mreže.

Google Play

Apple Store

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj