Astro-magic show “Amor fati”

Objavljeno:
Astro-magic show “Amor fati”

Studijski odjel (Trg E. Kvaternika 11/2).

U srijedu, 8. rujna 2022. u 19 sati održat će se astro-magic show Marine Đokić, predavanje Amor fati ili kako da Vam astrologija ne bude samo jednokratna novogodišnja odluka?

Astrologija nas podsjeća da postoji razlog što se nalazimo tamo gdje jesmo, bilo to ugodno ili ne. Isto tako, ako smo dovoljno otvoreni, astrologija nam može ukazati alate za rad na sebi, alate s kojima možemo mijenjati sebe, a podredno time i “sudbinu”. Jedino nas pomirenje sa samim sobom (unutarnji svijet i vanjske okolnosti) vodi do slobode. I ne zaboravimo, svatko ima svoj put.

Zajedno zaronimo u 2022. godinu i njezine planetarne tranzite, kako na globalnom planu, tako na individualnom planu, pogledamo na svijet kroz astrološke lente, potaknemo inspiraciju i osjetimo povezanost sa kozmosom.

Umjetnost astrologije doista zahtijeva intelektualnu jasnoću; ali jednako tako zahtijeva empatiju, intuiciju, maštu, perspektivu i iskustvo. Čak i tada, interpretacija možda neće pogoditi cilj, jer umjetnost nikada nije jamčila preciznost. U najboljem slučaju može jamčiti smisao i uvid.” – Liz Green

Marina Đokić je diplomirana pravnica, rođena u Splitu 1984. godine. Oduvijek ju je privlačilo sve što je mistično, duboko, tajno i skriveno pa nije ni čudno da je karijeru izgradila rješavajući zločine. Osim toga, Marina je strastveni audiofil, kolekcionar šešira, ljubitelj prirode i planinar.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj