Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti.
Od mlijeka do sira
Objavljeno:
Naslov: Od mlijeka do sira
Autor: Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Nakladnik: Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Katarina Lisak Jakopović, Irena Barukčić Jurina, Rajka Božanić
Od mlijeka do sira
Zagreb : Gospodarski list, 2023.
Obavijesti
Natječaj za radno mjesto knjižničar/ka informator/ica (zamjena)
4. studenoga 2024.
31. listopada I Svjetski dan gradova (cilj 11)
31. listopada 2024.
TRAŽIMO LJUDE BEZ DLAKE NA JEZIKU!
30. listopada 2024.
Sibila Petlevski prva dobitnica nagrade “Željko Sabol”
28. listopada 2024.