Mirjana Krizmanić – Jesenji valcer

Objavljeno:
Mirjana Krizmanić – Jesenji valcer

downloadSimptomi: Zanima vas kako izgraditi bolji odnos sa svojim roditeljima, djedom, bakom ili nekom drugom starijom osobom?  Mislite da će život izgubiti smisao kad uđete u treću životnu dob? Rado biste se razuvjerili?

Terapija: Autorica Mirjana Krizmanić u ovoj knjizi upućuje ljude starije životne dobi kako da zadovoljno nose svoje godine, kako da životu daju smisao te kako da i u tim godinama žive punim plućima. Autorica to ne naziva ni uspješnim ni aktivnim ni pozitivnim starenjem, već smislom života koji jednostavno teče svojim tijekom, crpeći kapljice sreće iz svakog trenutka.

Knjiga Jesenji valcer namijenjena je svim uzrastima čitatelja. Čitateljima srednje životne dobi knjiga će biti od pomoći da se pripreme za dio života koji dolazi, dok mladi iz knjige mogu doznati kako da grade i njeguju kvalitetu odnosa sa svojim roditeljima, bakama, djedovima, starijim susjedima, prijateljima…

Neki ljudi, neovisno o tome koliko imaju godina, nikad ne izgube svoju ljepotu – oni je samo presele sa svojih lica u svoja srca.
Martin Buxbaum

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj