Kim Edwards – Kći čuvara uspomena

Objavljeno:
Kim Edwards – Kći čuvara uspomena

Simptomi: Čita vam se roman koji govori o zanimljivim obiteljskim odnosima i tajnama? Roman koji će vas provesti kroz čitavu paletu različitih emocija?

KĆI ČUV. USP.Terapija: Godina je 1964. Iznenadna oluja zamela je snijegom grad Lexington u američkoj saveznoj državi Kentucky. Ceste su neprohodne i ortoped David Henry sa svojom je ženom Norom, koju su uhvatili trudovi, prisiljen ostati u svojoj klinici. Tamo će je, uz pomoć medicinske sestre Caroline, poroditi. Norah će roditi sina Paula, a nekoliko minuta kasnije i kćer Phoebe, na kojoj David odmah prepoznaje znakove Downova sindroma.
Suočen s bolnim sjećanjima na svoju majku koja se nikada nije oporavila od smrti teško bolesne kćeri, David donosi odluku kojom će, vjeruje, Noru poštedjeti boli.
Kim Edwards u ovom će nagrađivanom i hvaljenom romanu o obiteljskim tajnama i dvjema obiteljima ujedinjenima laži jednog muškarca, istražiti sve strane tuge i ljubavi, ali i snage koju donosi istina.
Roman Kći čuvara uspomena zadržao se osamdeset šest tjedana na top-listi Publishers Weeklyja i dvadeset jedan tjedan na listi najprodavanijih naslova časopisa New York Times. Do sada je preveden na petnaest jezika, a ekranizirala ga je američka televizijska mreža Lifetime Television.
Sretan Uskrs žele vam djelatnici Narodne knjižnice ”Petar Preradović” Bjelovar.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj