ZEMLJOTEKA

Interaktivna edukativno-zabavna platforma za djecu nastala prema inicijativi Europske komisije koja kroz različite atraktivne sadržaje te kategorije educira djecu o neraskidivoj vezi i odgovornosti koju imamo za planetu na kojoj živimo. Cilj Zemljoteke je približiti djeci mjere za...

BIOTEKA

Edukacijsko online štivo za uzrast od 10 – 18 godina koji obrađuje teme iz područja prirode, biologije, evolucije, zaštite okoliša, energije te zdravlja i prehrane.

SMITHSONIAN EDUCATION

Smithsonian Education nudi pregršt obrazovnih materijala i izvora o različitim temama, uključujući znanost, povijest, umjetnost, prirodu i još mnogo toga.

NASA KIDS CLUB

Istraži vanjski svijet i nauči više o svemiru pomoću ovih obrazovnih aktivnosti i materijala za učenje koje je osmislila NASA.

NAT GEO KIDS

Istražuj svijet kroz poznate časopise, knjige, aplikacije, igre i video isječke. Možeš zaigrati kvizove, okušati se u znanstvenim eksperimentima, pregledati knjige u izdanju National Geographica, a osim toga očekuje te još puno zanimljivih aktivnosti i materijala na ovoj...

FUNBRAIN

Ova internetska stranica je odlična za djecu školskog uzrasta do osmog razreda. “Funbrain” miješa edukacijski element sa igricama koje su veoma zabavne. Stranica između ostalog uključuje i odlomke mnogih popularnih dječjih knjiga i stripova na engleskom jeziku.

LEGO GAMES

Saznaj sve o najnovijim Lego setovima i likovima, pogledajte cool videa ili zaigraj zabavne Lego igre. Napravi svoju Lego listu želja, preuzmi upute za sastavljanje pojedinih setova i istraži još mnogo drugih zabavnih sadržaja na ovoj stranici.

KROKOTAK

Razne bojanke, edukacijske aktivnosti, kreativne aktivnosti po godišnjim dobima. Kako od papira i kartona napraviti najrazličitije životinje, samo su dio ideja koje možeš pronaći na ovim stranicama.

ČOVJEČE, ISPRAVI SE!

Igrica o dječjim pravima. Otkrij zašto su prava jako važna, što su potrebe, a što želje, kakva sve prava postoje i još puno toga. Igraj u školi, kod kuće ili na putu. Ono što naučiš u igri, moći...

Preskoči na sadržaj