Spencer Quinn – Pas na zadatku

Objavljeno:
Spencer Quinn – Pas na zadatku

Simptomi: Čita vam se neki krimić? A da je uz to i duhovit? I da, po mogućnosti, jednu od glavnih uloga u romanu ima pas? Krimić koji je bio toliko uspješan da je njegov autor svoje čitatelje morao nastaviti uveseljavati novim slučajevima glavnih junaka?

PAS NA ZADATKUTerapija: Imućna Cynthia Chambliss uposlit će Bernieja iz Detektivske agencije Little da pronađe njezinu nestalu petnaestogodišnju kći Madison, a za istu cijenu dobit će i usluge Berniejevog vjernog partnera Cheta – pronicavog privatnog istražitelja kroz čije oči pratimo razvoj ovog zamršenog krimića.
Chet je najosebujnije njuškalo koje ste dosad upoznali. Uvijek je dobre volje, premda mu je pad na stručnom ispitu upropastio lukrativnu karijeru u policiji. Istini za volju, pozornost mu katkada zna odlutati, iako mu je osjećaj prostorne orijentacije besprijekoran. Možda je najjača strana Berniejevog partnera nepogrešiva intuicija, jer on uvijek nanjuši pravog krivca mnogo prije nego što ga otkrije njegov kompanjon. Ako bismo baš morali odabrati njegovu slabu stranu, rekli bismo da ponekad olako donosi sudove o ljudima, pogotovo ako osjeti da isti bazde na mačke. Chet je, naravno, pas.

 

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj