Nastja Kulović – Kud si krenula?

Objavljeno:
Nastja Kulović – Kud si krenula?

Simptomi: Volite čitati autobiografske knjige? Rado biste pročitali knjigu autorice koja se ne ustručava podijeliti svoje misli i osjećaje?

Terapija: Knjiga Kud si krenula? donosi priču o dvije sestre, Adi i Nastji. Ada vrlo rano u djetinjstvu počinje primjećivati čudne simptome, a kod Nastije se simptomi pojave nešto kasnije u odrasloj dobi. Knjiga je to o životu obilježenom bolešću – multiplom sklerozom. Međutim, kako i sama autorica u više navrata navodi to nije priručnik ili knjiga samopomoći oboljelima. To je knjiga koja donosi vrlo osobnu priču o pronalaženju sebe unatoč bolesti. Priča je to o ljubavi, ponovnom otkrivanju i prepuštanju pisanju, staklenoj djeci, transformaciji i raspadu obitelji, odabiru vlastitog puta i preuzimanju odgovornosti za vlastiti život. Iako je knjiga vrlo emotivna i donosi teške teme bez uljepšavanja, ipak ima i neku pozitivnu energiju. Osim tematskog sloja knjiga ima zanimljiv i dobro promišljen stilski dio.

Pozivamo Vas na predstavljanje knjige Kud si krenula? spisateljice Nastje Kulović koje će se održati u četvrtak, 2. srpnja 2020. u 19 sati u Boho parku ispred Narodne knjižnice “Petar Preradović” Bjelovar. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predstavljanje knjige održat će se u prostoru Studijskog odjela Knjižnice.

Podijelite:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj