Tessa Afshar – Mjesto tišine

Objavljeno:
Tessa Afshar – Mjesto tišine

Simptomi: Kombinacija duhovnog, ljubavnog i povijesnog štiva je ono što vas privlači? Zanima vas kako je jedna autorica još jedanput svevremensku i na svaki način nadahnjujuću priču o Kristu ispričala na svoj način?

Terapija: Prije nego što je srela Krista i krišom „ukrala“ ozdravljenje dotičući rub njegove haljine, mlada djevojka Eliana bila je shrvana krivnjom. Njezin je mali brat smrtno stradao dok ga je ona čuvala i Eliana otada neprestano nastoji zaslužiti oproštenje marljivo radeći za očevu trgovinu tkaninama i skrbeći se za obitelj. Nakon još jedne velike obiteljske nesreće Eliana postaje jedina odgovorna za obiteljski posao i tada svojim talentom postiže golem uspjeh u poslu, ali nikada i oproštenje za kojim čezne… Njezin se svijet urušava, a ona raskida zaruke s muškarcem kojega voli svim srcem… I tada nastupa neobična bolest koja će Elianu izolirati od svih ljudi i ostaviti je bez ičega i ikoga svoga.

Nijedan joj liječnik ne može pomoći. Njezinim poteškoćama nema kraja. Tada, kada je nestalo svake nade, počele su kružiti glasine o čovjeku koji samim dodirom ozdravlja bolesnike. Nakon toliko godina trpljenja i razočaranja, je li moguće da jedan čovjek može zaliječiti rane njezina tijela… i duše?

Tessa Afshar jedna je od najomiljenijih suvremenih autorica popularne književnosti i zvijezda inspirativne literature. Čitatelje je osvojila već svojim prvim romanom Biser u pijesku te je proglašena „novim autorom godine“ pod pokroviteljstvom magazina Family Fiction, a velik je uspjeh postigla i romanom Polje milosti koji je nominiran za Grace Award. Oba ta romana objavljena su u Verbumovu izdanju u biblioteci Populus naišavši na odličan prijam hrvatske publike. Aktualni roman Mjesto tišine dobitnik je nagrade INSPY za najbolje vjerski nadahnuto književno djelo i finalist je RT Book Reviewsa za najinspirativniji ljubavni roman.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 2. prosinca 2020. to 2. siječnja 2021..

  Preskoči na sadržaj