Nastja Kulović – Kud si krenula?

Objavljeno:
Nastja Kulović – Kud si krenula?

Simptomi: Volite čitati autobiografske knjige? Rado biste pročitali knjigu autorice koja se ne ustručava podijeliti svoje misli i osjećaje?

Terapija: Knjiga Kud si krenula? donosi priču o dvije sestre, Adi i Nastji. Ada vrlo rano u djetinjstvu počinje primjećivati čudne simptome, a kod Nastije se simptomi pojave nešto kasnije u odrasloj dobi. Knjiga je to o životu obilježenom bolešću – multiplom sklerozom. Međutim, kako i sama autorica u više navrata navodi to nije priručnik ili knjiga samopomoći oboljelima. To je knjiga koja donosi vrlo osobnu priču o pronalaženju sebe unatoč bolesti. Priča je to o ljubavi, ponovnom otkrivanju i prepuštanju pisanju, staklenoj djeci, transformaciji i raspadu obitelji, odabiru vlastitog puta i preuzimanju odgovornosti za vlastiti život. Iako je knjiga vrlo emotivna i donosi teške teme bez uljepšavanja, ipak ima i neku pozitivnu energiju. Osim tematskog sloja knjiga ima zanimljiv i dobro promišljen stilski dio.

Pozivamo Vas na predstavljanje knjige Kud si krenula? spisateljice Nastje Kulović koje će se održati u četvrtak, 2. srpnja 2020. u 19 sati u Boho parku ispred Narodne knjižnice “Petar Preradović” Bjelovar. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predstavljanje knjige održat će se u prostoru Studijskog odjela Knjižnice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 3. prosinca 2020. to 3. siječnja 2021..

  Preskoči na sadržaj