Isabel Allende – Kuća duhova

Objavljeno:
Isabel Allende – Kuća duhova

Simptomi: Želite pročitati obiteljsku sagu? S  likovima koji se ne zaboravljaju? Knjigu koja vam neće dati mira dok ju do kraja ne pročitate?

Terapija: Imamo za vas jednu uzbudljivu obiteljsku sagu koja prati život obitelji Trueba kroz tri generacije, tj. njihovu ″beskonačnu povijest boli, krvi i ljubavi″. Životna snaga patrijarha Estebana, osebujna duhovnost njegove supruge i čudnovate sudbine potomaka tvore bogat i strastven splet što uvire vrtoglav tijek povijesti…Nezaboravni likovi neće vam dati mira dok ne saznate sve što je Allende napisala u vjerojatno najduljem ″oproštajnom pismu″ na svijetu. Priča je to o sudbini jedne obitelji na kojoj se reflektira sudbina čitavog naroda. U roman kroz pojedine likove autorica unosi magijski realizam, najbolje nam poznat u  pisanju južnoameričkih pisaca, ponajprije Márqueza. Mnogu su kritičari ovaj roman uspoređivali s Márquezovim djelom Sto godina samoće. O ovom bismo romanu mogli još puno pisati, ali ne smijemo vam previše otkriti.

Romani Kuća duhovaKći sreće i Portret u sepiji mogu se tumačiti kao trilogija, no možete ih čitati i neovisno jedan o drugome.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pretraživanje kataloga

Događanja

Nothing from 28. studenoga 2020. to 28. prosinca 2020..

  Preskoči na sadržaj